Trapprenovering Uppsala

PR Bygg – trapprenovering Uppsala

Vi renoverar din trapp

Välkommen till PR Bygg! Av oss kan du som befinner dig i Uppsala med omnejd få hjälp med trapprenovering. Vi erbjuder byggservice med kvalitet och prisvänlighet, och vi fixar alltifrån trapprenoveringar till totalrenoveringar men kan även måla både invändigt och utvändigt. Är du intresserad av att anlita oss, eller om det är någonting du undrar, så hör av dig till oss redan i dag! Om du vill läsa om rotadraget som kan gälla för dig, så klicka här.

Om oss

Våra hantverkare har omfattande kompetens och för oss är det viktigt att alla som anlitar oss ska känna sig helt och fullt ut nöjda. Både när det kommer till de tjänster som vi erbjuder såväl som med vår kundservice.

Trapprenovering Uppsala

Små & stora uppdrag

Det är alltid kundens behov av hjälp som styr hur mycket arbete som vi lägger ner. För oss har det ingen betydelse ifall det är ett litet uppdrag som går snabbt att genomföra, eller ett stort uppdrag som kan ta flera veckor.

Alltid nöjda kunder

Är inte kunden 100 procent nöjd så avslutar vi inte vårt jobb. För oss är det allra viktigaste att den som anlitar oss ska känna att vi gör allt för att leverera ett toppenresultat!

Trapprenovering Uppsala

Tjänsteutbud

Med våra tjänster så vänder vi oss till både privatpersoner som företagare i eller omkring Uppsala som behöver hjälp med trapprenovering bland annat. Vi håller vad vi lovar både när det kommer till vad vi har avtalat att göra, men även att vi färdigställer arbetet inom de tidsramar som vi kommit överens om.

Vi utför bland annat nedanstående tjänster:

  • trapprenovering
  • köksrenovering
  • totalrenovering
  • måleriarbeten
  • snickeriarbeten
  • altanbyggen
  • staketbyggen.

Ovanstående är exempel på vad det går att anlita oss till, men om det är någonting du vill få hjälp med som inte nämns i listan så hör av dig i alla fall. så ska vi se vad vi kan göra!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

PR Bygg

072- 94 68 876

Piotrrygiewicz92@gmail.com

Trapprenovering Uppsala

PR Bygg är ett företag för alla i eller i omnejd av Uppsala som behöver hjälp med trapprenovering.

Kontakt