Totalrenovering Uppsala

PR Bygg – totalrenovering Uppsala

Vi hjälper dig

Välkommen till PR Bygg! Av oss kan du som befinner dig i Uppsala med omnejd få hjälp med din totalrenovering. Vi är en komplett byggfirma som utöver totalrenovering även erbjuder det allra mesta inom bygg och snickeri men även måleriarbeten. Du vet väl om att du som privatperson kan få göra avdrag enligt rot? Det är ett avdrag som är mycket förmånligt och du kan läsa mer på Skatteverkets hemsida. Är det någonting du funderar på? Vi är här för din skull, bara slå oss en signal!

Om oss

Våra hantverkare har omfattande kompetens och för oss är det viktigt att alla som anlitar oss ska känna sig helt och fullt ut nöjda. Både när det kommer till de tjänster som vi erbjuder såväl som med vår kundservice.

Totalrenovering Uppsala

Renoveringar

Det är alltid kundens behov som är i fokus. När det kommer till renoveringar hjälper vi till med alltifrån ett enstaka rum till ett helt hem.

Alltid nöjda kunder

För oss är det allra viktigaste, att den som vänder sig till oss ska känna att vi gör allt för att kunden ska bli 100 procent nöjd.

Totalrenovering Uppsala

Tjänsteutbud

Med våra tjänster så är vi ett perfekt val för alla i Uppsala som vill få hjälp med totalrenovering eller något annat inom bygg eller måleri.

Vi utför bland annat nedanstående tjänster:

  • trapprenovering
  • köksrenovering
  • totalrenovering
  • måleriarbeten
  • snickeriarbeten
  • altanbyggen
  • staketbyggen.

Ovanstående är exempel på vad det går att anlita oss till, men om det är någonting du vill få hjälp med som inte nämns i listan så hör av dig i alla fall. så ska vi se vad vi kan göra!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

PR Bygg

072- 94 68 876

Piotrrygiewicz92@gmail.com

Totalrenovering Uppsala

PR Bygg är ett företag för alla i eller i omnejd av Uppsala som behöver hjälp med bygg eller renovering.

Totalrenovering Uppsala