Staket Uppsala

Välkommen till PR Bygg 

Vi hjälper dig

Välkommen till PR Bygg! Av oss kan du som befinner dig i Uppsala med omnejd få hjälp med att bygga ett staket. Det här med att få hjälp med staket är bara en av många tjänster som vi erbjuder. Vi vänder oss till både företagare och privatpersoner. Som privatperson kan du få skattereduktion via rotavdraget. Läs mer HÄR. Har du några som helst frågor eller om du vill ha en offert, så hör då av dig till oss så snart som möjligt!

Om oss

Våra hantverkare har omfattande kompetens och för oss är det viktigt att alla som anlitar oss ska känna sig helt och fullt ut nöjda. Både när det kommer till de tjänster som vi erbjuder såväl som med vår kundservice.

Staket Uppsala

Små & stora uppdrag

Det är alltid kundens behov av hjälp som styr hur mycket arbete som vi lägger ner. För oss har det ingen betydelse ifall det är ett litet uppdrag som går snabbt att genomföra, eller ett stort uppdrag som kan ta flera veckor.

Alltid nöjda kunder

Är inte kunden 100 procent nöjd så avslutar vi inte vårt jobb. För oss är det allra viktigaste att den som anlitar oss ska känna att vi gör allt för att leverera ett toppenresultat!

Staket Uppsala

Tjänsteutbud

Med våra tjänster så vänder vi oss till både privatpersoner som företagare i eller omkring Uppsala som antingen vill få hjälp att bygga staket, eller så ser du nedan vad vi erbjuder i övrigt.

Vi utför bland annat nedanstående tjänster:

  • trapprenovering
  • köksrenovering
  • totalrenovering
  • måleriarbeten
  • snickeriarbeten
  • altanbyggen
  • staketbyggen.

Ovanstående är exempel på vad det går att anlita oss till, men om det är någonting du vill få hjälp med som inte nämns i listan så hör av dig i alla fall. så ska vi se vad vi kan göra!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

PR Bygg

072- 94 68 876

Piotrrygiewicz92@gmail.com

Staket Uppsala

PR Bygg är ett företag med ett brett utbud av byggtjänster. Varmt välkommen att anlita oss för både stora och små projekt.

Staket Uppsala