Snickare Uppsala

PR Bygg – snickare Uppsala

Kvalitativa och prisvänliga tjänster

 du en snickare i Uppsala? Då är du välkommen att höra av dig till oss här på PR Bygg. Vi erbjuder allt från trapprenoveringar till totalrenoveringar men kan även åta oss andra slags arbeten, till exempel inom måleri. Många tjänster kan berättiga till rotavdraget och du kan läsa mer HÄR om denna skattereduktion. 

Om oss

Våra snickare i Uppsala håller hög standard och för oss är det viktigt att alla som anlitar oss ska känna sig helt och fullt ut nöjda. Både när det kommer till de tjänster som vi erbjuder såväl som med vår kundservice.

Snickare Uppsala

Små & stora uppdrag

Det är alltid kundens behov av hjälp som styr hur mycket arbete som vi lägger ner. För oss har det ingen betydelse ifall det är ett litet uppdrag som går snabbt att genomföra, eller ett stort uppdrag som kan ta flera veckor.

Alltid nöjda kunder

Är inte kunden 100 procent nöjd så avslutar vi inte vårt jobb. För oss är det allra viktigaste att den som anlitar oss ska känna att vi gör allt för att leverera ett toppenresultat!

Snickare Uppsala

Tjänsteutbud

Med våra tjänster så vänder vi oss till både privatpersoner som företagare i eller omkring Uppsala som söker en snickare. Vi håller vad vi lovar både när det kommer till vad vi har avtalat att göra, men även att vi färdigställer arbetet inom de tidsramar är överenskommet.

Vi utför bland annat nedanstående tjänster:

  • trapprenovering
  • köksrenovering
  • totalrenovering
  • måleriarbeten
  • snickeriarbeten
  • altanbyggen
  • staketbyggen.

Ovanstående är exempel på vad det går att anlita oss till, men om det är någonting du vill få hjälp med som inte nämns i listan så hör av dig i alla fall. så ska vi se vad vi kan göra!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

PR Bygg

072- 94 68 876

Piotrrygiewicz92@gmail.com

Snickare Uppsala

Vi kan alla behöva vända oss till en snickare, och är det så för dig och du dessutom befinner dig i Uppsala ser vi fram emot att få hjälpa dig!

Snickare Uppsala