Köksrenovering Uppsala

PR Bygg – köksrenovering Uppsala

Köksrenovering

PR Bygg är ett företag med många strängar på sin lyra! Med många år av erfarenhet hos våra medarbetare så erbjuder vi bland annat köksrenovering i Uppsala med omnejd. Om du drömmer om ett nytt kök så hjälper vi dig! Med våra tjänster inom bygg och renovering finns vi till både för privat- och företagskunder och är du en privatperson kan du få göra rotavdrag. Läs mer HÄR.

Om oss

Genom åren har vi renoverat väldigt många kök, och vi lovar att vi har vad som krävs för att lyckas! Kvalitet är A och O, du ska ju leva och trivas med ditt kök i många år!

Köksrenovering Uppsala

Små & stora uppdrag

Det är alltid kundens behov av hjälp som styr hur mycket arbete som vi lägger ner. För oss har det ingen betydelse ifall det är ett litet uppdrag som går snabbt att genomföra, eller ett stort uppdrag som kan ta flera veckor.

Kundservice

Vi låter dig vara delaktig genom hela processen. Vi har en tydlig och rak kommunikation med alla våra kunder.

Köksrenovering Uppsala

Tjänsteutbud

Vi erbjuder som sagt var köksrenovering i Uppsala med omnejd. Men vi erbjuder så mycket mera som ni kan läsa om här nedanför.

Vi utför bland annat nedanstående tjänster:

  • trapprenovering
  • köksrenovering
  • totalrenovering
  • måleriarbeten
  • snickeriarbeten
  • altanbyggen
  • staketbyggen.

Ovanstående är exempel på vad det går att anlita oss till, men om det är någonting du vill få hjälp med som inte nämns i listan så hör av dig i alla fall. så ska vi se vad vi kan göra!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

PR Bygg

072- 94 68 876

Piotrrygiewicz92@gmail.com

Köksrenovering Uppsala

PR Bygg – det perfekta valet av företag!

Köksrenovering Uppsala