Altan Uppsala

PR Bygg – altan Uppsala

En härlig plats att vara på

Välkommen till PR Bygg! Av oss kan du som befinner dig i Uppsala med omnejd få hjälp med att bygga en altan. Det är många som önskar att ha en härlig plats att sitta på, och en altan blir ett extra rum där du kan tillbringa många härliga dagar från vår till höst. Visst kan du bygga en altan om du är händig, eller så låter du oss hjälpa dig, så får du en som är byggd utifrån konstens alla regler!

Om oss

Vi har varit i branschen i många år och vi har erfarenhet och rutin vilket gör att vi är ett pålitligt och kvalitativt val av företag.

Altan Uppsala

Trygghet

Du kan vara trygg när du anlitar oss. Vi låter dig vara delaktig genom hela processen.

Alltid nöjda kunder

Är inte kunden 100 procent nöjd så avslutar vi inte vårt jobb. För oss är det allra viktigaste att den som anlitar oss ska känna att vi gör allt för att leverera ett toppenresultat!

Tjänster

Tjänsteutbud

Med våra tjänster så vänder vi oss till alla i Uppsala som vill skaffa en altan. Vi erbjuder många andra tjänster också, se nedan.

Vi utför bland annat nedanstående tjänster:

  • trapprenovering
  • köksrenovering
  • totalrenovering
  • måleriarbeten
  • snickeriarbeten
  • altanbyggen
  • staketbyggen.

Ovanstående är exempel på vad det går att anlita oss till, men om det är någonting du vill få hjälp med som inte nämns i listan så hör av dig i alla fall. så ska vi se vad vi kan göra!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

PR Bygg

072- 94 68 876

Piotrrygiewicz92@gmail.com

Altan Uppsala

PR Bygg är ett företag som finns till för alla i eller i omnejd av Uppsala som vill skaffa en altan, eller som vill få hjälp med någon annan byggtjänst.

Kontakt